Et godt foto siger mere end 1.000 ord … og med en god film når du  endnu længere ud!

Reklamefilm er i dag en økonomisk fornuftig mulighed.  Derfor tøver vi  ikke med at bringe mediet i spil som en del af dit samlede mediemix. Specielt ikke hvis du har et budskab, der er visuelt smukt eller nemt at afkode, kompliceret at formidle med ord – eller bare kalder på en ’stop-effekt’ i det pulserende mediebillede.

Vores erfaring siger, at god forberedelse, et detaljeret manuskript, en kompetent projektleder og en god kameramand virkelig kan tage budskaberne ud over rampen – og give en eksponering, der understøtter din branding og flytter produkter. Og reklamefilm fanger stadig dine kunders opmærksomhed uanset om du arbejder B-t-B eller B-t-C.

I specialbutikker og blandt fagfolk, der gerne vil høre detaljer og facts, til events hvor energien skal tages til et nyt niveau – og på online, hvor en god visuel oplevelse skaber en pause i dagens news feed ,et smil, en deling og måske et Synes godt om.

De sociale medier kalder på korte, enkle brandingfilm, der er lette at fange – mens reklamefilm til  præsentationer, events og butiksbrug giver os lidt mere tid at arbejde med. Men når vi først er i gang, så er det ikke det afgørende, for tit er det en fordel at klippe sig frem til flere versioner.

Du kan overlade det hele til os – vi har prøvet det mange gange før! Med udgangspunkt i dit budget håndterer vi hele opgaven. Fra idé over manus, tidsplan og casting af modeller – til forberedelse af produkter, locations og de partnere, der er involveret i projektet. Og vi sikrer, at alle godkendelser og tilladelser er på plads.

 

Det lyder nemt! Det er nemt! Og vi ved, at det virker!

 

Se hvad vi har gjort for andre:

©2024 PRC Branding ApS. All Rights Reserved.

Search