EMBALLAGE – FRA IDE TIL PRODUKTION

EMBALLAGE – FRA IDE TIL PRODUKTION

Det er ikke nok, at have ’verdens bedste produkt’ … hvis det er gemt bag en anonym og trist emballage!
Omvendt er det et faktum, at en unik og lækker indpakning kan få kunderne til at vælge din butik & dine produkter!
Den helt særlige papirpose ender ikke som affaldspose, men bliver foldet sammen og  brugt igen og igen og dermed giver dig synlighed af flere omgange!

Emballagedesign og det optimale kvalitetsvalg er en spændende og udfordrende del af din branding – og et speciale, som vi ALDRIG bliver færdige med at udforske og udfordre! Vi deler den i to:

    •    Emballagen der knytter sig til dit produkt – og som sikrer, at produktet ryger ned fra hylden, op af fryseren eller køledisken og lander i indkøbsvognen!

    •    Posen som dine kunder har i hånden, når de forlader butikken: Luksusposen og den smukke indpakning som sætter prikken over i’et på dagens shoppeoplevelse. Den miljøvenlige poseløsning. Eller det prisrigtige oplæg, som er det perfekte valg i præcis din branche?

Vi er ’emballagenørder’ og har samlet det bredeste udvalg af eksklusive papirposer, plastposer, tasker, stofposer, æsker, gavepapir, silkepapir, gaveposer, bånd og kreative specialløsninger, som vi kan jonglere med, når vi giver dig vores bud på din emballage.  Og vi er vilde med miljøvenlige løsninger i genbrugsplast, FSC genbrugspapir,  hurtigt nedbrydeligt filt og genbrugte flasker. Kun fantasien sætter grænser!

Du kan trygt regne med os! Vi er på toppen af vores certificeringer, vi kender alle krav til indpakning  og mærkning af fødevarer, etc. – og FSC er en selvfølge. Det er vores ansvar at levere løsninger, der lever op til alle regler – og så prioriterer vi fra oplæg til implementering og distribution godt design, funktionalitet, de optimale valg og ikke mindst leveringssikkerhed!

Klik rundt og lad dig inspirere … og ring til os, når du taber pusten. Så byder vi ind med målrettet sparring, et stærkt visuelt udtryk og nye løsninger, så vi i fællesskab fastholder dine nuværende kunder og fanger potentielle, nye kunders opmærksomhed!

EMBALLAGE DESIGN

Helt nyt emballagedesign, der understøtter din branding? Eller en revitalisering?
Få del i vores erfaring - vi ved, hvad der virker!

TASKER OG MULEPOSER

Modetasker, skuldertasker og rygsække! Fra eksklusive & anderledes ideer til prisrigtige & miljøvenlige løsninger!

PLASTIKPOSER

Fra basisløsninger med stanset håndtag til luksusplasttasker med hank i trykkvaliteter, du ikke tør drømme om. Udnyt materialets mange muligheder.

Få eksponeret dit produkt bedst muligt! Eller find den transportsikre løsning! Smukke og praktiske æsker – valgt med respekt for pris og håndteringskrav.

PAPIRSPOSER

Fra enkle funktionelle løsninger til eksklusive, kraftige luksusposer. Specialdesignede papirsposer med fokus på brand DNA, pris, papirtykkelse og visuelt udtryk.

SPECIAL PACKAGING

Kreative løsninger på alle de emballageudfordringer, som ikke ligger lige for! Beskriv problemet og definer opgaven – så giver vi dig en løsning!

EKSPRESS LEVERING

Når det skal gå rigtig hurtigt! De flotteste luksusposer til events, messer og specialarrangementer på kun 7-10 produktionsdage.

EMBALLAGELINJER & -KONCEPTER

Emballagekoncepter ned til mindste detalje!

Hele koncepter udarbejdet med udgangspunkt i branding, produkt og stil uden at glemme funktionaliteten i hverdagen!

©2024 PRC Branding ApS. All Rights Reserved.

Search