SKILTE & DISPLAYS

Fra idé over design til produktion. Standard- og specialskilte i alle udgaver.
Prisrigtige og effektive sælgere!

LOGOBLOKKE & PLASTDISPLAYS

Reklame der holder længe – og displays i kvaliteter som akryl, træ og plast.

BANNERE & POSTERS

Alle tænkelige kvaliteter – pakket, mærket og klar til distribution!
 

SPECIAL OPGAVER

Fra papkrus med logo til champagnekølere. Kom med din specialopgave, så finder vi løsningen.

GIVEAWAYS

Alle former for giveaways til små priser! Har vi ikke det, du ønsker – så skaffer vi det!
 
Luksus gallery plast
Bestil prøver, tilbud og designforslag. Eller book et uforpligtende møde.

Instore & Giveaways

Iøjnefaldende eksponerings- og udstillingsdisplays og attraktive giveaways kan sende dit brand ud over rampen i dine distributionskanaler og hos dine kunder. Derfor giver det værdi at arbejde målrettet med POS materiale, der er nemt at håndtere og implementere i butikkerne – og samtidig giver den stop-effekt, som de travle detailbutikker kræver.

Hos os kan du få et friskt blik på mulighederne i din branche, en revurdering af dit bestående POS materiale – og rådgivning omkring udformning, kvaliteter og nye produktionstekniske muligheder. Vi kan dække behovet for alt fra kartonskilte til eksklusive, specialstøbte displays – og vi kan håndtere produktion, mærkning og distribution.

Når vi arbejder med POS materiale og kampagner kan det tilføre ekstraværdi at introducere dig til giveaways, der giver værdi for dine kunder. Uanset om du arbejder B-t-B eller B-t-C. Hvordan giveaways kan indarbejdes i brandingrelaterede aktiviteter er vidt forskelligt fra marked til marked. Give-aways, som i nogle markeder er kiksede og helt ligegyldige, er topattraktive i andre. Det optimale valg kræver indsigt, markedskendskab, nærvær og sparring. Og vi er klar til at grave os dybt ned i dine målgrupper og komme med forslag, som vi overraske dig på den gode måde.

Vi kan også hjælpe, hvis du har valgt dine give-aways og blot mangler en partner, der kan håndtere opgaven til de helt rigtige priser – og med den helt rigtige timing og leveringssikkerhed. Har vi ikke det, du søger, så finder vi det i vores store netværk af kompetente producenter.
©2024 PRC Branding ApS. All Rights Reserved.

Search