Emballage design

Under taget på Pakhustorvet har vi samlet et hold grafiske kompetencer, som ved præcis hvad de snakker om!  Vi ved hvordan emballagedesign virker, hvad der er muligt, og hvordan vi møder alle krav i hele værdikæden.

 

Vi er en god kombination af grafiske designere fra Designskolen, AD’ere og praktikere fra den grafiske branche  - og kan rådgive dig om design, form, tekstur, layout, farvevalg og udtryk. Med solid intern sparring udforsker og udfordrer vi vores leverandørers muligheder og begrænsninger – og arbejder hjemmevant med kvaliteter, produktionsmetoder og faciliteter.

 

I praktik har vi daglig erfaring med tryk i det meste af verden, farvestyring på tværs af kontinenter, sprog og divergerende produktionsmetoder og faciliteter. Vi håndterer prøvetryk og trykstarter og sikrer med tæt styring det optimale resultat.

 

Uanset om du har brug for et helt nyt emballagedesign linket til nye produkter eller en ny strategi – eller søger en revitalisering af eksisterende materiale med respekt for dit brands DNA,  kan vi give dig ny opmærksomhed og bedre løsninger. Uden at miste det brandingmæssige fokus på alle dine strategiske og praktiske forudsætninger.

 

Parallelt kan du regne med, at vi er up-to-date med alle krav til indpakning  og mærkning af fødevarer, matcher detailbranchens forudsætninger og forstår slutbrugernes købsmønstre i hele processen fra idé til færdig emballage.

Vi kobler dit design med papirkvaliteter, tryk, print og de onlinemuligheder, der eksploderer i alle brancher.

 

I vores portefølje finder du alt fra dyre luksusløsninger til decideret billig kvalitetsemballage – og vi viser dig gerne de løsninger, som vi har skabt til både B-t-B og B-t-C: Fødevarer, livsstil, mode, industri, detailbutikker og mange andre …

 

Vi får kreativitet, visuel identitet og praktik til at gå op i en højere enhed!

EMBALLAGE
DESIGN

Rekvirer prøver, tilbud, uforpligtende besøg & designforslag
©2024 PRC Branding ApS. All Rights Reserved.

Search