PET MED
LAMINERING

PET er et miljøvenligt materiale, idet materialet består af 100% genbrugte flasker.

BLØD PET

Genbrugte flasker bearbejdet til et blødt, filtlignende – og anvendeligt materiale.

ØKO BOMULD
TIL FØDEVARER

Økologiske bomuldsposer. 100% godkendt til fødevarer.

GENBRUGSPAPIR
 

Smukke, karakteristiske papirsposer.

MILJØRIGTIGT
PLAST

Et miljøvenligt valg

CASUAL PAPIRSPOSE
Bestil prøver, tilbud og designforslag. Eller book et uforpligtende møde.

En pose er ikke bare en pose – og et materialevalg er ikke ligegyldigt. I en tid hvor bæredygtighed, genanvendelighed – og en respekt for naturens begrænsede ressourcer er i højsædet, er de grønne løsninger mere aktuelle end nogensinde.

 

Det ved både vi og vores producenter ude i verden – og derfor er grønne løsninger hverken et kompromis eller ’næstbedst’. Konstant arbejder emballageindustrien i alle led for at optimere produktionsmetoder, produkternes funktionalitet og de tekniske muligheder. For os betyder det, at vi kan tilbyde dig eksklusive løsninger, smukke farver, højere brugs- og genbrugsværdi og ikke mindst god samvittighed og en fin signalværdi.

 

Kom med dit produkt, din branding og dine tanker. Vores kreative, kompetente designere kan skabe dit posedesign helt fra bunden – men kan også revitalisere dit bestående udtryk, så du bevarer genkendelighed i logoer, standardtryk og farvevalg men alligevel kommer ud med en opdateret og skarp version af det kendte. Ny opmærksomhed, nye muligheder, ny aktualitet – og nye skarpe priser.

 

Vi glæder os til at tage imod din udfordring!

©2024 PRC Branding ApS. All Rights Reserved.

Search