BRANDING & CONCEPT

En nyfortolkning af dit brands DNA og din virksomheds identitet? En opdatering af din forretningsstrategi? Eller en systematisk bureaupartner, der kan håndtere dine daglige marketingopgaver – og give dit kampagnemateriale ny kant?

 

Hos PR Consult arbejder vi mod det virkningsfulde, enkle udtryk, der er let at afkode. Helt enkelt! Og uanset om vores opgave er et nyt, overordnet corporate identity design til din virksomhed, en branding strategi der sigter mod dine mål, en up-to-date visuel identitet eller en lille annonce til din lokalavis eller Facebook. På alle plan handler det om at formidle et stærkt, letforståeligt budskab til din omverden. Og trin for trin opbygge kendskab, genkendelighed og salg …

 

Vi kan starte fra bunden og bygge din virksomhed op (igen) med strategiske branding, vi kan designe, planlægge og afvikle dine koncepter og kampagner både i Danmark og udlandet – eller vi kan gribe dig, der hvor du er, og løfte din virksomhed videre. Du kan outsource hele din marketingfunktion til os – så ved du at alt kører på skinner! Og du kan ringe, hvis du ad hoc har brug for konstruktiv sparring og praktisk håndtering af små marketingopgaver.

 

Uanset på hvilket niveau du bringer os i spil, så kommer vi med erfaring fra alle medier både online og i den virkelige verden  og vi er vant til at arbejde både B-t-C og B-t-B i vidt forskellige brancher, virksomheds- og organisationstyper. Det betyder omvendt ikke, at vi giver dig en ’standardløsning’ – tværtimod så graver vi os dybt ned i dine udfordringer, din målgruppe og dit marked. Og kobler din marketingstrategi og dine mål  med enkle budskaber og et stærkt mediemix.

 

Fra dag 1 får du et team, der er målrettet den opgave, du har med til os – og sammen skaber vi rammerne om sund idéudveksling. Det betyder også, at du lynhurtigt bliver koblet direkte til den eller de medarbejdere, der praktisk løser din opgave. Sådan ’økonomiserer’ vi ressourcerne med fornuft og resultat for øje! Ingen lang kommunikationskæde – men en nærværende praktisk og strategisk sparring.

 

Nedenfor finder du et branding & konceptløsninger fra vores portefølje – bare til inspiration, hvis du har 2 minutter!

 Stolte traditioner, en stærk historik, en god,

...

Vi er med MR hele vejen – og har været det siden

...

 

DANSAND har ’altid’ været der – med et

...
©2024 PRC Branding ApS. All Rights Reserved.

Search